Anlæg – entreprenør og jordarbejde

Anlægsgartner i Holstebro

Har du brug for en hjælpende hånd til jordopgaver, udgravning og anlægsopgaver? Vi er din lokale samarbejdspartner, der kan træde til og løse opgaver for dig.

Vi tilbyder en lang række jord- og anlægsopgaver som standard, men vi kan løse mange flere opgaver end dem, som er nævnt her. Det afhænger af dit behov, for opgaverne kan let tilpasses, så de løser dit problem. Vi kan dække hele området indenfor anlægsopgaver, så vi løser netop de anlægsopgaver, du beder os om. Og selvfølgelig gør vi det altid med den samme kvalitet, som vi er kendt for.

Blandt de opgaver, vi tilbyder, kan nævnes udgravning, jordkørsel, terrænregulering, sokler, sandpudeopbygning og planering af jorden. Vi har også kompetencer til at betjene gravemaskiner og lignende i alle størrelser, så vi kan udføre mange slags jordflytningsopgaver. Vi kan således klare mange former for grave- og jordarbejde i den velkendte kvalitet, du kender os for. Vi har nemlig både de rette medarbejdere, kompetencer og maskiner.

Her kan du læse meget mere om de anlægsopgaver, vi tilbyder.

Er du i tvivl om, hvad der skal til? Vi vil gerne tage en snak med dig, så vi sammen kan finde frem til, hvad dine behov for anlægs- og jordarbejde er i dit byggeriprojekt.

Det kan vi hjælpe med indenfor anlægsopgaver

Vi kan hjælpe med en lang række opgaver indenfor anlæg. Det afhænger blot af, hvad du har behov for hjælp til. Her er et udpluk af de anlægsopgaver, du kan bruge os til:

 • Udgravning til byggeri, terrasser og terrænkasser
 • Sandpudeopbygning til parcelhusbyggerier
 • Byggemodning
 • Jord- og anlægsopgaver
 • Terrænregulering
 • Sokler
 • Planering
 • Jordflytning, bortkørsel af jord og håndtering af jord

Udover disse jordopgaver hjælper vi naturligvis også med alle former for belægningsopgaver i alt fra fliser til granit. Læs mere om vores tilbud af belægningsopgaver her.

   

  Renovering, tilbygning eller nybyggeri? Få hjælp til udgravning

  Uanset hvilket byggeprojekt du skal i gang med, skal jorden udgraves. Vi kan hjælpe med udgravning forud for dine projekter, ligegyldigt om det er til husbyggeri, terrasser eller lignende. Vores medarbejdere har stor erfaring med udgravning og jordflytning i forbindelse med byggeri, hvor vi altid udfører opgaven præcist og effektivt. Ved jordarbejdet – typisk i forbindelse med nybyggeri – hjælper vi udover udgravning også med afretning af jord.

  Når man arbejder med udgravning, kræver det stor professionalitet og høj faglighed for at sikre, at resultatet holder. Dén faglighed og kvalitet finder du altid hos os, for vi sikrer altid en grundig planlægning, hvor vi tager højde for vind og vejr. På den måde kan vi sikre dig et resultat, der holder og lever op til kravene forud for dit byggeri. Naturligvis sørger vi også altid for grundig rådgivning forud for projektet. Ved at lade os stå for udgravningen til dit byggeri er du sikker på en hurtig, effektiv og sikker proces, uanset hvor stort projektet er.

  Professionel betjening af maskiner til jordarbejde

  Vores medarbejdere er særdeles erfarne i jordarbejde, og de er udstyret med særlige kompetencer, når det kommer til betjeningen af diverse maskiner, der er behov for i jordarbejde. Store såvel som små. Ofte bliver der i forbindelse med jord- og anlægsopgaver behov for brugen af gravemaskiner og andet moderne materiel, der kan effektivisere processen og gøre den mere præcis. 

  Uanset hvad din opgave består af, kan du således trygt stole på, at vi kan betjene de gravemaskiner, der bliver behov for i forbindelse med udgravningen til dit byggeri eller i anden forbindelse.

  Sandpudearbejde ved nybyggeri eller tilbygning

  Hos DD Fliser og Anlæg hjælper vi ofte med sandpudeopbygning til forskellige former for nybyggeri. Sandpuder benyttes ofte i forbindelse med nybyggeri for at stabilisere grunden, da det øverste jordlag ofte er ustabilt. 

  Når vi har udgravet til dit byggeri, erstatter vi den udgravne jord med sand i stedet. Hermed danner sandet fundamentet, så byggegrunden er stabil, og der er klar til at blive bygget. Vi leverer således sandet, laver sandpudearbejdet og afslutter til sidst med at køre jord bort. 

  Hvis du har behov for sandpudearbejde i Midt- og Vestjylland ved nybyggeri eller tilbygning, er vi den rette samarbejdspartner. Vi sørger altid for et grundigt arbejde for at sikre, at du er tilfreds. Vi ved, at det kræver stor tillid i en opgave som denne, og derfor går vi altid til den med 100% energi og engagement. 

  Jordkørsel og jordflytning 

  Det kan være et stort projekt at flytte og køre med jord selv – og ofte er det faktisk ganske umuligt, da der er tale om rigtig meget jord. Her er vi den ideelle samarbejdspartner, da vi kan overtage denne opgave og gøre det hurtigt og effektivt. Med vores maskiner og medarbejdere kan vi nemt løse denne opgave for dig.

  Hvis du har behov for at komme af med overskudsjord, hjælper vi gerne med bortkørsel. Hvis vi er involverede i andre dele af dit projekt – fx udgravning – kan vi ofte finde en rigtig god pris på bortkørsel af jord, da vi allerede befinder os på byggegrunden. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til jordkørsel og jordflytning.

  Totalløsning – totalentreprenør

  Vi kan hjælpe med mange dele af dit projekt – altid på professionel vis med fokus på kvalitet og et succesfuldt resultat. Udover anlægs- og jordopgaver kan vi hjælpe med haveanlæg, belægning og betonopgaver i forbindelse med dit byggeri. Således kan vi udføre en lang række af de opgaver, du får behov for i processen.

  Ved at vælge os som totalentreprenør, kan vi lave en totalløsning, hvor vi er din faste samarbejdspartner. Udover jordopgaver og sandpudeopbygning som nævnt på denne side kan vi fx stå for støbning af fundament, belægning af fliser og anlægning af have. Der er mange muligheder, og det kan nemt tilpasses dit projekt, så vi sammen finder en ideel løsning.

  Kontakt os om anlægsopgaver 

  Hvis du er på udkig efter en lokal samarbejdspartner, der kan hjælpe med anlægsopgaver i Midt- og Vestjylland, er vi det rette valg. Kontakt os gerne, så kommer vi gerne med et godt råd til dit haveanlæg. Vi laver også altid gerne et godt tilbud på din anlægsopgave.

  Eksperter i anlægsopgaver

  Vi er eksperter i haveanlæg med mere end 25 års erfaring indenfor området. Og vi er altid din garanti for høj kvalitet og en professionelt afsluttet opgave, for vi går aldrig på kompromis med det endelige resultat.

  Rådgivning inklusiv

  Når vi arbejder med anlægning af din have - uanset hvad opgaven drejer sig om - er rådgivning altid inkluderet. Vi sætter nemlig en dyd i fagligt funderet rådgivning, så du kan opnå lige præcis det resultat, du drømmer om.

  Øje for detaljerne

  Med et team af dygtige og kompetente medarbejdere har vi altid øje for detaljerne - både i store såvel som mindre projekter. Vores medarbejdere er nemlig uddannet til at lægge mærke til alle detaljer og skabe et balanceret og gennemarbejdet udtryk.