Haveanlæg – anlægning af din nye have

Haveanlæg – anlægning af din nye have

Trænger din have til en opfriskning? Eller skal du have anlagt en helt ny have i forbindelse med nybyggeri? Vi hjælper dig gerne, så du kan få en veludført have og en perfekt græsplæne uden fejl.

Skal du have anlagt græsplæne? Sået græs eller rullegræs? Hvis du brug for råd til, hvad der er den bedste løsning for jer, har vi altid et godt råd. Og vi kan med garanti spotte, hvad der vil være den optimale løsning i jeres tilfælde.

Plantning af træer, planter, læbælter, bede eller beplantning af skråninger? Vi kan hjælpe dig med at få din have til at få præcis det udtryk, du ønsker. Vi kan også vejlede dig i, hvordan du opnår præcis det udtryk, så vi sammen kan lægge en plan for din have.

Læs mere om anlægning af have her.

Haveopgaver i Holstebro, Struer og Herning

Vi hjælper med anlægning af haver og græsplæner i hele Midt- og Vestjylland. Særligt kører vi ud i området omkring Holstebro, Struer og Herning, men vi kører gerne rundt i hele Danmark, hvis du har behov for vores hjælp. Uanset hvilken form for anlægning af have du har brug for hjælp til, er vi din professionelle samarbejdspartner. Vores anlægning af haver og græsplæner er nemlig altid med kvaliteten helt i top.

Vores fokus er altid på kvaliteten af den udførte opgave. For vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi garanterer dig altid en flot og jævn græsplæne, som du er fuldt ud tilfreds med. Du kan derfor trygt stole på os med haveanlæg og anlægning af græsplæne, når du skal have lavet have i Midt- og Vestjylland.

Det kan vi hjælpe med indenfor haveanlæg

Hos DD Fliser og Anlæg kan vi tilbyde hjælp til alle opgaver indenfor haveanlæg i både små og store projekter.

 • Anlægning af have ved nybyggeri
 • Hæk og stakit
 • Beplantning på skråninger
 • Beplantning af haven – småplanter, bede, træer og buske
 • Læbælter
 • Anlægning af græsplæne
 • Vedligeholdelse af haver
 • Også meget andet indenfor haveanlæg

Vi kan også hjælpe med terrasser til din have – både terrasser med flisebelægning og træterrasser i høj kvalitet. Læs mere om vores terrasser her.

 

Skal du have anlagt ny have?

Går du med planer om at anlægge ny have, og har du brug for en lokal og professionel samarbejdspartner? Vi er klar til at hjælpe dig. Når det drejer sig om haveanlæg, er der mange ting at tage højde for. Først og fremmest skal du have etableret en fin græsplæne. Måske skal du også have plantet nogle træer og andre planter, og du skal nok også have en terrasse. Måske har du også andre specifikke behov og ønsker til din have.

Alle haver er forskellige, og derfor går vi altid til hver enkelt opgave som individuel. Så lægger vi en konkret plan for netop din have og de haveanlægsopgaver, du behøver hjælp til. Hvis du skal have hjælp til hele haven, hjælper vi meget gerne med det, men vi kan også udføre specifikke enkeltstående opgaver, hvis du fx selv har været i gang eller har planer om selv at sørge for fx beplantning.

Det kan vi hjælpe med indenfor græsplæner

Vi kan hjælpe med alle former for haveopgaver i forbindelse med din græsplæne:

 • Anlægning af græsplæner
 • Vedligeholdelse
 • Reparation
 • Græsslåning
 • Pleje

Uanset hvilken størrelse græsplænen er, kan vi hjælpe. Vi tilpasser altid opgaven, så den passer til din græsplæne og dine behov. Uanset om du ønsker hjælp til anlægning, reparation, vedligeholdelse eller pleje, er vi din samarbejdspartner.

Anlægning af ny græsplæne

Skal du have etableret ny græsplæne? Der er mange ting at tage højde for, når du skal have etableret en ny græsplæne. Derfor er det en god ide, at du får hjælp af fagpersoner med erfaring indenfor området, hvis du vil have et fejlfrit, flot og jævnt resultat. Der er nemlig meget forberedelse og forarbejde, der skal være gennemarbejdet og helt på plads som grundlag for anlægningen af græsplænen – uanset om det er rullegræs eller såning af græsfrø. Med vores høje faglighed og grundige håndværk får du præcis det græsplæne resultat, du drømmer om. 

Sået græs eller rullegræs?

Er du i tvivl, om du skal vælge sået græs eller rullegræs til din nye græsplæne? Der er fordele og ulemper ved begge dele. Vi kan give dig faglig vejledning i netop din situation, så du får truffet den rette beslutning. 

Ved såning med græsfrø kræver det mere tålmodighed. Efter såningen, når de nye græsplanter spirer, skal de behandles meget forsigtigt. Derfor skal du passe på, at du ikke betræder græsplanterne under spiring. Rullegræs er den hurtige løsning, hvor du hurtigt kan få et flot og grønt resultat. Ved rullegræs kan du indenfor blot få uger have en veletableret græsplæne, der fungerer, og som I kan anvende og betræde. Det tager længere tid, før en græsplæne med sået græs er klar til at blive anvendt. Ofte er rullegræs dog en dyrere løsning, da græsset i forvejen er dyrket og plejet. 

Uanset hvilket valg du træffer, er forudsætningen for et godt resultat et grundigt forarbejde. Og netop det forarbejde er vi eksperter i, så du kan få et flot og jævnt resultat. Vi har stor erfaring med både rullegræs og græsplæner med såede græsfrø, og vi kan også sagtens hjælpe dig.

Kontakt os om haveanlægsopgaver 

Hvis du er på udkig efter en lokal samarbejdspartner, der kan hjælpe med haveanlæg i Midt- og Vestjylland, er vi det rette valg. Kontakt os gerne, så kommer vi gerne med et godt råd til etablering af din have. Vi laver også altid gerne et godt tilbud på din have.

Eksperter i anlægsopgaver

Vi er eksperter i haveanlæg med mere end 25 års erfaring indenfor området. Og vi er altid din garanti for høj kvalitet og en professionelt afsluttet opgave, for vi går aldrig på kompromis med det endelige resultat.

Rådgivning inklusiv

Når vi arbejder med anlægning af din have - uanset hvad opgaven drejer sig om - er rådgivning altid inkluderet. Vi sætter nemlig en dyd i fagligt funderet rådgivning, så du kan opnå lige præcis det resultat, du drømmer om.

Øje for detaljerne

Med et team af dygtige og kompetente medarbejdere har vi altid øje for detaljerne - både i store såvel som mindre projekter. Vores medarbejdere er nemlig uddannet til at lægge mærke til alle detaljer og skabe et balanceret og gennemarbejdet udtryk.