Lad os tage en uforpligtende snak

Kontakt os 

Har din have eller øvrige udendørs arealer brug for en opfriskning eller lidt hjælp for at nå i mål? Vi står klar til at hjælpe dig, så du kan få lige præcis den have, du drømmer om.

Vi tilbyder hjælp med mange former for anlægsarbejde, der overordnet set kan opdeles i fire overordnede områder, som vi er specialiseret i: belægning, beton, anlæg og have. Indenfor disse områder er vi altid din professionelle samarbejdspartner og garanti for høj kvalitet – både når det kommer til rådgivning på et fagligt grundlag og udførsel af enkle såvel som komplicerede opgaver.

 

Send os en mail på info@ddfa.dk

Dennis 23 66 94 93
Robert 31 50 83 53

 

Eksperter i anlægsopgaver

Vi er eksperter i haveanlæg med mere end 25 års erfaring indenfor området. Og vi er altid din garanti for høj kvalitet og en professionelt afsluttet opgave, for vi går aldrig på kompromis med det endelige resultat.

Rådgivning inklusiv

Når vi arbejder med anlægning af din have - uanset hvad opgaven drejer sig om - er rådgivning altid inkluderet. Vi sætter nemlig en dyd i fagligt funderet rådgivning, så du kan opnå lige præcis det resultat, du drømmer om.

Øje for detaljerne

Med et team af dygtige og kompetente medarbejdere har vi altid øje for detaljerne - både i store såvel som mindre projekter. Vores medarbejdere er nemlig uddannet til at lægge mærke til alle detaljer og skabe et balanceret og gennemarbejdet udtryk.