Anlægsgartner og entreprenør

Om DD Fliser og Anlæg

Anlægsgartner i Holstebro

DD Fliser og Anlæg er stiftet af Dennis og Robert, der tilsammen har 25 års erfaring indenfor entreprenørbranchen. Vi har stor erfaring med alle former for entreprenøropgaver i både mindre og store projekter indenfor byggeri og anlæg.

Hos DD Fliser og Anlæg kan vi løse et bredt spektrum af entreprenøropgaver på specialist-niveau, da vi har medarbejdere, der alle er specialister indenfor forskellige områder, hvor der kræves særlige kompetencer. Dermed supplerer vi altid hinanden godt i arbejdet og kan sikre dig det bedste resultat udført af egnede medarbejdere. Det betyder også, at vi kan hjælpe dig, uanset hvad din opgave drejer sig om, så længe du har behov for en anlægsgartner eller entreprenør.

Vi kan hjælpe dig med opgaver indenfor disse områder: belægning (alle former for belægning – også træterrasser), beton, anlægsopgaver og haveanlæg. Læs mere om, hvad vi tilbyder ved at klikke på de fire links.

 

Sådan startede vi

Vores helt store passion er glade kunder og veludførte projekter, som vi kan følge gennem hele processen. Og hvorfor ikke kombinere disse to i vores egen entreprenørvirksomhed, tænkte vi.

Det blev starten på DD Fliser og Anlæg…

Gennem mange år har vi – Dennis og Robert – arbejdet tæt sammen, og derfor vidste vi, at vores kompetencer supplerer hinanden på bedste vis, og at vi er stærke i vores samarbejde. Det kommer vores kunder til gode. Med de forskellige kompetencer, vi besidder, kan vi løse en bred vifte af opgaver – både store erhvervsdomiciler, haveprojekter hos private, støbeopgaver og brolægning. Og vi er stærke i og stolte af vores håndværk.

Vi brænder for kontakten med vores kunder gennem hele processen. Vi nyder at høre om jeres drømme om udendørs projekter, at hjælpe med at gøre dem helt konkrete og at lægge en plan. Når vi starter et projekt op, har vi altid løbende dialog, og vi gennemgår det endelige resultat med dig, når vi er færdige.

Den største glæde er at aflevere et godt udført projekt til en kunde, og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Hos DD Fliser og Anlæg garanterer vi, at vi altid vil levere resultater, vi kan stå helt inde for.

Derfor skal du vælge os som din anlægsgartner eller entreprenør

Men hvad gør os anderledes end de øvrige anlægsgartnere og entreprenører i Midt- og Vestjylland?

Vi går kun ind til projekter, vi ved, vi kan udføre til din tilfredsstillelse. Og vi går altid ind til hver opgave med 100% energi og engagement. Det betyder, at vi leverer det bedst mulige resultat. Hver eneste gang.

Hvis du er på udkig efter en anlægsgartner eller entreprenør til at løse en opgave hurtigt, halvt, billigt og dårligt udført, så er det ikke os. Vi hjælper dog gerne, hvis du er på udkig efter en samarbejdspartner, der kan levere et resultat, der oser af kvalitet og veludført håndværk – uanset om det er et lille eller stort projekt. For vi vil altid kunne stå inde for vores arbejde, og vil vil have glade og tilfredse kunder efter hver eneste udførte opgave.

Skal vi hjælpe dig med entreprenøropgaver?

Selvom vi på Danmarkskortet hører til i Midt- og Vestjylland, kører vi gerne rundt til hele Danmark. Hvis du har et projekt, du ønsker vores hjælp til, er vi ikke kede af at skulle køre i timevis for at nå til dig.

Midt- og Vestjylland, resten af Jylland, Fyn, Sjælland eller andre steder – så er du velkommen til at kontakte os. Størstedelen af vores opgaver befinder sig i Midt- og Vestjylland, men vores opgaver spænder bredt geografisk. Især store projekter hjælper vi ofte med i hele Danmark. Derfor er geografien ikke en begrænsning.

Eksperter i anlægsopgaver

Vi er eksperter i haveanlæg med mere end 25 års erfaring indenfor området. Og vi er altid din garanti for høj kvalitet og en professionelt afsluttet opgave, for vi går aldrig på kompromis med det endelige resultat.

Rådgivning inklusiv

Når vi arbejder med anlægning af din have - uanset hvad opgaven drejer sig om - er rådgivning altid inkluderet. Vi sætter nemlig en dyd i fagligt funderet rådgivning, så du kan opnå lige præcis det resultat, du drømmer om.

Øje for detaljerne

Med et team af dygtige og kompetente medarbejdere har vi altid øje for detaljerne - både i store såvel som mindre projekter. Vores medarbejdere er nemlig uddannet til at lægge mærke til alle detaljer og skabe et balanceret og gennemarbejdet udtryk.